Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil: O „Dacia” a intrat într-un TIR la Strășeni - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie care conducea o „Dacia” a intrat într-un TIR la Strășeni. În mașină se aflau trei copii minori ai acesteia, precum și soțul ei. Șoferița și copiii s-au ales cu răni ușoare, iar bărbatul are fractură de claviculă.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Un automobil de model „Dacia” a intrat într-un camion sâmbătă la amiază, pe drumul M-5, în apropiere de localitatea Negrești, raionul Strășeni.

Accident pe strada Dimo din Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Accident cu automobile de lux în sectorul Râșcani al Capitalei - Video

La volanul „Daciei” se afla o femeie de 41 de ani, care-i avea în calitate de pasageri pe soțul său de 44 de ani și trei copii minori – unul de 7 ani și doi gemeni de 3 ani.

Încercând să vireze pentru a intra pe drum spre satul Negrești, conducătorul auto a pierdut controlul volanului la momentul intrării în curbă. „Dacia” s-a ciocnit cu un TIR care staționa pe drumul adiacent, pentru că urma să intre pe drumul principal, a precizat Poliția Strășeni, într-un comunicat de presă.

În urma impactului, șoferița și copiii s-au ales cu leziuni neînsemnate, iar soțul acesteia a fost transportat la Spitalul Raional Strășeni pentru investigații. Prima diagnoză este „fractura claviculei”.

Conducătorii auto implicați în accident nu consumaseră alcool, alte circumstanțe se stabilesc, a mai informat Poliția Strășeni.

Fluxul de știri
0