Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Strigător la cer: Copilă bătută până la sânge într-o familie din Călărași – Video

CC0 / Pixabay / Skitterphoto / Copil, foto simbol
Copil, foto simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția din Călărași investighează un caz de maltratare a unei copile de către familia în grija căreia a fost lăsată de mamă. Copila apare chiar însângerată, cu nasul spart, în înregistrări video postate pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. O copilă de numai 6 ani ar fi fost bătută în familia în grija căreia a fost lăsată, împreună cu alte trei surori, de mama naturală care ar fi plecat la muncă peste hotare.

Automobil, caniculă - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: Copii lăsaţi încuiaţi în maşină, sub soarele arzător – Mama, căutată de poliţie

Înregistrări video care ar trebui să demonstreze faptul revoltător au fost postate pe Facebook de mama fetei, acestea fiind făcute de o soră mai mare a copilei.

Cazul s-ar fi întâmplat în satul Bravicea din raionul Călărași.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Călărași, Cristina Vicol, a confirmat pentru presă că Poliția investighează acest caz.

Noaptea trecută, copiii au fost luați din casa respectivei familii și duși la un centru de plasament din Călărași. Familia în cauză va fi cercetată penal pentru violență în familie, deoarece deținea oficial dreptul de tutelă a copiilor, potrivit ofițerului de presă al Poliției.

Este vorba despre o familie care „lua copii la îngrijire cât timp părinții erau plecați peste hotare”, a precizat Cristina Vicol.

Din relatările mamei de pe Facebook reiese că ea și-a lăsat cei patru copii în grija familiei din Bravicea, care obținuse drept de tutelă, pentru a pleca la muncă peste hotare.

În această înregistrare se aud strigătele de nemulțumire și reproșurile unei femei și plânsetul unui copil.

 

Fluxul de știri
0