Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Groaznic: Copii lăsaţi încuiaţi în maşină, sub soarele arzător – Mama, căutată de poliţie

CC0 / Pixabay / crgutman / Automobil, caniculă - Imagine simbol
Automobil, caniculă - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un oraş din Italia, o mamă din Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani, și-a închis cei trei copii în mașină, între care unul de numai 6 luni, pentru a merge la cumpărături. Copiii au stat încuiaţi în maşină, sub soarele dogoritor, până când nişte italieni i-au observat şi au anunţat poliţia.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik, Doina Crainic. În oraşul Castelfranco Veneto, din provincia Treviso, Italia, o tânără din Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani, şi-a lăsat copiii, între care unul de numai 6 luni, în mașină, sub soarele dogoritor, și a plecat la cumpărături. Câţiva italieni care i-au descoperit pe copii au sunat la poliţie, raportând-o pentru abandon de minori.

Copiii erau de șase și de doi ani, iar unul de doar șase luni. Joi după-amiază, ei au stat trei sferturi de oră încuiaţi în mașina mamei, în parcarea unui mall, relatează ziarul local tribunatreviso.gelocal.it

bebeluș la spital  - Sputnik Moldova
Neglijență fatală. Iată ce a făcut o mamă cu bebelușul său

Aceștia priveau plângând pe fereastra maşinii, în speranța că-şi vor vedea mama revenind. Copiii au atras atenţia a două femei care se aflau în zonă. Timpul trecea fără ca mama să se întoarcă, în timp ce mașina devenise un cuptor încins. O fereastră era puţin coborâtă și doar acea crăpătură permitea să circule ceva aer.

Îngrijorate, cele două femei au sunat la carabinierii din Castelfranco şi, într-o clipă, au sosit două patrule. Unul dintre poliţişti a intrat în mall să caute femeia, iar celălalt a încercat să-i calmeze pe copii și, în același timp, să deschidă mașina.

Totuşi, el nu putea sparge geamurile, având în vedere prezența copiilor. Poliţistul a reuşit în cele din urmă să le dea puţină apă. Între timp, în jurul autoturismului s-a adunat un grup de oameni.

După patruzeci și cinci de minute de la sosirea carabinierilor, femeia a apărut în fața mașinii, vizibil uimită de ceea ce vedea că se întâmplă. Mai întâi carabinierii i-au cerut să deschidă imediat mașina. Însă incidentul nu s-a terminat aici: carabinierii au început o investigație și, în primul rând, au întrebat-o de ce a procedat în acest mod, dar femeia nu a oferit nicio explicație care să justifice acest gest.

A spus că pur și simplu trebuia să facă niște cumpărături și s-a gândit să lase copiii încuiați în mașină, care se aflau în siguranță după părerea ei. Se pare că mai făcuse asta şi în alte dăţi, dar fără să stârnească o stare de alarmă.

Fluxul de știri
0