Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Uzina „Elektromaș” din Transnistria organizează un concurs de măiestrie pentru copii

CC0 / sharpemtbr / ChildrenCopii, calculatoare, fotografie de arhivă
Copii, calculatoare, fotografie de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
În ajunul jubileului, una dintre cele mai mari întreprinderi din Transnistria organizează un concurs de măiestrie profesională.

TIRASPOL, 6 sept – Sputnik, Irina Leahova. Una dintre cele mai mari întreprinderi din regiunea transnistreană „Electromaș” organizează pentru elevi, al doilea an consecutiv, concursul măiestriei profesionale. În anul curent acesta se va desfășura concomitent în două orașe: Tiraspol și Râbnița.

Combinatul metalurgic din Magnitogorsk - Sputnik Moldova
În Transnistria a mai apărut un investitor străin

„Condițiile concursului nu sunt simple. Elevii trebuie să confecționeze un obiect din metal, demonstrându-și îndemânarea și măiestria. Lucrările vor fi apreciate de către o comisie constituită din specialiști de profil de la Direcția învățământului Public și reprezentanți ai întreprinderii”, a comunicat centrul de presă de la „Elektromaș”.

Concursul de la Tiraspol va avea loc pe 18 septembrie, în atelierele de instruire ale școlii de cultură generală nr. 18.

Vor participa 20 de instituții de învățământ mediu. La Râbnița proiectul va demara pe 20 septembrie, în școala nr. 3.

Premierea câștigătorilor concursului se va desfășura într-o atmosferă solemnă pe 27 septembrie, la Casa de Cultură a întreprinderii, în cadrul activităților organizate cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la fondarea uzinei „Elektromaș” și a Zilei lucrătorilor din ramurile industriei constructoare de mașini, de prelucrare a metalelor și electrotehnică.

În anul trecut concursul a fost organizat pentru întâia oară și s-a desfășurat doar la Tiraspol.

Fluxul de știri
0