Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune ca în filme - arme, bani, aur: Au intervenit mascații de la ”Fulger” (Video)

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaАрест
Арест - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția din Florești și Călărași, cu ajutorul mascaților de la „Fulger”, l-au reținut „pe urme fierbinți” pe un bărbat care a comis un furt din locuință în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 5 sep – Sputnik. Un bărbat care, în data de 2 septembrie, a spart o  locuință din orașul Mărculești, raionul Florești a fost reținut de Poliție a doua zi după infracțiune. Acesta a furat dintr-un seif două pistoale, o sumă foarte mare de bani în lei și valută și bijuterii din aur.  

Bărbatul ar fi avut complici. Poliția anunță că întreprinde acțiuni de identificare și reținere a altor suspecți.

Arme și muniție, depistate în PTF comun Palanca - Sputnik Moldova
Moldovenii și armele: În ce zile ale săptămânii și la ce ore le vine să apese pe trăgaci

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, originar din Călărași, a intrat în casa din Mărculești prin deteriorarea lacătului uşii, în timp ce gospodarii lipseau de acasă, potrivit Poliției.

Dintr-un seif, acesta și complicii săi ar fi sustras un pistol cu glonț de model MP446 Viking, cal. 9x19 şi un pistol de model Walteher P22 22Lr, o sumă mare de bani - 52.500 de euro și 158.000 de lei, mai multe bijuterii din aur și un navigator.

În urma unei percheziții efectuate, a doua zi după furt, la domiciliul din Călărași al bănuitului reținut, unele dintre aceste bunuri au fost depistate și ridicate.

Pentru investigarea acestui caz a fost creat un grup de lucru în componenţa ofiţerilor Direcției Combaterea Crimelor  Grave a INI,  procurorilor, ofițerilor de  investigaţii şi de urmărire penală ai inspectoratelor de Poliție Florești și Călărași.

 

Fluxul de știri
0