Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Captură incredibilă: Vezi ce au descoperit echipele mobile ale Serviciului Vamal - Video

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Angajații Serviciului Vamal au fost uimiți de ceea ce au descoperit într-o mașină pe care au oprit-o pentru verificări.

CHIȘINĂU, 5 sept – Sputnik. Un caz de trafic ilicit cu alcool etilic a fost deconspirat de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, în cadrul celei de-a doua linii de control, în nordul țării.

Таможенники - Sputnik Moldova
Serviciul Vamal: Vămuirea la domiciliu - o procedură ce-ți economisește timpul și banii

Ofițerii vamali au depistat peste 200 de litri de alcool, care, conform informațiilor deținute, erau transportate prin eludarea controlului vamal.

Alcoolul era transportat într-un autoturism de model „Volkswagen Golf”, acesta fiind stopat pentru verificări în localitatea Vălcineț (raionul Ocnița). Ca urmare a controlului vamal, din salonul automobilului, vameșii au ridicat 11 butelii cu alcool cu volumul de 20 de litri fiecare, fără acte de proveniență.

Potrivit informațiilor, șoferul transporta marfa din regiunea transnistreană, ocolind posturilor vamale interne de control, astfel încercând să se eschiveze de la achitarea accizelor, TVA-ului și taxei vamale.

Ca urmare, alcoolul a fost ridicat de către echipele mobile în vederea continuării cercetărilor, iar șoferul este documentat pentru trafic ilicit cu produse alcoolice.

Fluxul de știri
0