Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coșmarul prin care a trecut o femeie din Capitală: Iată ce au făcut cu ea patru bărbați

CC0 / Pixabay / ninocare / Viol
Viol  - Sputnik Moldova
Abonare
Victima a alertat Poliția în noaptea de 1 septembrie. Cei patru bărbați riscă ani grei de pușcărie pentru fapta comisă

CHIȘINĂU, 4 sept - Sputnik. Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 de ani și 40 de ani, originari dintr-o suburbie a Capitalei, au fost reținuți de oamenii legii. Aceștia sunt bănuiți că ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale forțate cu o femeie de 30 de ani.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Viol chiar în Inspectoratul de Poliție: Victima – o minoră, violatorul – polițist

Polițiștii au fost alertați de victimă în noaptea de 1 septembrie. Aceasta le-a comunicat oamenilor legii că a fost violată. La fața locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Botanica pentru a stabili toate circumstanțele. La locul faptei victima a declarat că a fost violată de patru persoane pe care nu le cunoaște, la domiciliul unuia dintre indivizi.

Făptașii au profitat de faptul că victima nu avea unde să locuiască. Au adăpostit-o în casa unui dintre agresori și, în perioada 30 august - 1 septembrie, au agresat-o sexual prin constrângere fizică și psihică. 

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, indivizii au fost localizați și reținuți la domiciliul unuia din suspecți, fiind escortați la inspectoratul de poliție pentru audieri.

Victima a fost dusă la medicul legist pentru efectuarea expertizei. Este de menționat că bărbații au mai fost judecați anterior pentru furt.

Totodată, la domiciliul unuia dintre suspecți forțele de ordine au depistat mai multe plante de ,,Marijuană”, care au fost ridicate și îndreptate la CTC și EJ, pentru expertizare. Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru viol. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 12 ani.

Fluxul de știri
0