Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon, la Bruxelles: Vom discuta implementarea reformelor

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru de două zile la Bruxelles.

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Șeful statului a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că, în cadrul vizitei de lucru de două zile, pe care o efectuează la Bruxelles, va avea întrevederi cu mai mulți oficiali din cadrul UE, NATO și Senatului Belgiei.

Depuneri de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a sărbătorit împreună cu ambasadorii Rusiei și SUA: Unde s-a întâmplat - Foto

"Vom discuta agenda relațiilor bilaterale și multilaterale cu David-Maria Sassoli, președintele Parlamentului European; Federica Mogherini, înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate; Johannes Hahn, comisarul european pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere; Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, David McAllister, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European; Maroš Šefčovič, vicepreşedintele Comisiei Europene pentru Uniunea Energetică, și Sabine Laruelle, președintele Senatului Belgiei", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că, în cadrul acestor întrevederi, vor fi abordate multiple chestiuni ce țin de implementarea reformelor în țara noastră, dezvoltarea cooperării economice și comerciale cu partenerii europeni, agenda energetică, securitatea regională, etc.

Reamintim că cea mai recentă vizită a președintelui Republicii Moldova la capitala Belgiei a avut loc în februarie 2017.

Fluxul de știri
0