Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moarte misterioasă la Ialoveni: Un bărbat găsit fără suflare într-o pădure

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare

CHIȘINĂU, 3 sept - Sputnik. Un bărbat de 64 de ani a fost găsit împușcat în apropiere de satul Răzeni, raionul Ialoveni. Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 de către un locuitor al satului Răzeni. 

Задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Ungheni: Unde au fost reținuți tinerii suspectați de omor

Polițiștii, procurorul raionului și medicii legiști s-au deplasat la fața locului. Oamenii legii au stabilit că cadavrul aparține unui bărbat de 64 ani, locuitor al satului Răzeni. În urma examinării de către medicul legist s-a constatat că victima avea o plagă în regiunea pieptului, posibil provocată prin împușcătură.

În preajma acestuia se afla o armă de vânătoare cu țeavă lisă. În baza de date a Poliției bărbatul nu era înregistrat ca posesor de armă. În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor, fiind format un grup de lucru alcătuit din polițiști ai Inspectoratului de Poliție Ialoveni și ai Inspectoratului Național de Investigații, inclusiv procurori.

Aceștia urmează să efectuieze acțiuni de urmărire penală precum și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs crima. La fel, au fost dispuse un șir de expertize care urmează să stabilească cauza exactă a decesului, dar și alte informații importante referitor la infracțiunea data.

Fluxul de știri
0