Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă odioasă la Ungheni: Unde au fost reținuți tinerii suspectați de omor

© Sputnik / Вадим Жернов / Accesați arhiva multimediaЗадержанный
Задержанный - Sputnik Moldova
Abonare
În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi tineri bănuiți de comiterea crimei.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Două persoane suspectate de comiterea dublului omor la Cetireni, raionul Ungheni, au fost reținute la Moscova.

Doi tineri de 20 de ani, din satul Cetireni, raionul Ungheni, suspectați că ar fi omorât în bătaie doi minori de 15 și 17 ani, au fost reținuți de poliția din Moscova, Federația Rusă, în colaborare cu ofițerii din cadrul Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigație. Suspecții sunt reținuți pentru jaf săvârșit pe teritoriul Federației Ruse.

acces interzis - Sputnik Moldova
Societate
Cadavrele tinerilor dispăruți la Ungheni, găsite chiar în prima zi de Paști

Amintim că, la 8 aprilie curent, poliția din Ungheni a fost sesizată în legătură cu faptul că doi minori de 15 și 17 ani, ambii din satul Unțești, au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au mai întors.

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, cei patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, între tineri s-a iscat un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus cadavrele cu căruța în pădurea de lângă localitatea Cetireni unde le-au îngropat, iar ulterior au fugit în Federația Rusă.

În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi reținuți. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0