Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată câți candidați la funcția de deputat vor participa la alegerile noi din 20 octombrie

© Sputnik / Miroslav RotariЦИК
ЦИК  - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a precizat câți candidați la funcția de deputat sau înscris în cursa pentru alegerile din 20 octombrie.

CHIȘINĂU, 2 sept - Sputnik.  La consiliile electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale (CECEU) au fost depuse până acum 41 de cereri în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile uninominale numărul 17, 33, 48 și 50.

ЦИК CEC - Sputnik Moldova
Politică
Alegeri locale 2019: Decizie importantă luată de CEC - detalii

Cele mai multe solicitări au fost înregistrate în circumscripția uninominală 33, - venite din partea a 13 pretendenți la funcția de deputat. Totodată, au fost înregistrate deja 13 grupuri de inițiativă, iar 3 сandidați au depus listele de subscripție și dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării în cursa electorală.

Conform prevederilor legislației electorale, ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale este 19 septembrie curent.

Fluxul de știri
0