Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De râsul găinilor: N-o să-ți vină să crezi ce a furat un bărbat dintr-un depozit - Video

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 23 de ani a fost reținut pentru că a furat mai multe produse cosmetice dintr-un depozit.

CHIȘINĂU, 2 sept - Sputnik. Un tânăr de 23 de ani din satul Băcioi, municipiul Chișinău a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție Chișinău pentru comiterea unui furt. Anterior acesta s-a dovedit a fi judecat de nenumărate ori pentru jafuri și furturi.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 4 iulie de către administratorii unui depozit de pe strada Albișoara, comunicând că din acesta au fost furate mai multe bunuri materiale. Forțele de ordine imediat s-au deplasat la locul faptei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului proprietarii depozitului au comunicat că dimineață când au venit la serviciu au depistat că au fost sustrase mai multe produse cosmetice.

Ulterior, oamenii legii au examinat imaginile de pe camerele de supraveghere și au stabilit că făptașul a pătruns în depozit prin deteriorarea geamului din termopan. Prejudiciul cauzat constituie 8 210 lei.

Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost identificat și reținut. Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția pentru comiterea infracțiunii, iar produsele cosmetice sustrase, adeclarat că le-a comercializat obținând un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației penale în vigoare ,tânărul riscă o pedeapă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0