Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

John Bolton a ajuns la Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariДжон Болтон
Джон Болтон - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
John Bolton, unul din consilierii președintelui american Donald Trump, a ajuns cu puțin timp în urmă la Chișinău. Acesta se află în țara noastră într-o vizită oficială.

CHIȘINĂU, 29 aug – Sputnik. Consilierul pentru securitate națională a președintelui american, Donald Trump, John Bolton, a venit la Chișinău. Acesta a fost întâmpinat la Guvern de premierul Maia Sandu și ambasadorul Statelor Unite în țara noastră, Dereck J. Hogan.

Визит советника президента США по вопросам нацбезопасности Джона Болтона в Молдову - Sputnik Moldova
John Bolton vine în Moldova: Iată cu cine se va întâlni - Detalii

În aceste momente au loc discuții cu prim-ministrul Maia Sandu și o parte a cabinetului de miniștri. Potrivit agendei, după întrevederea bilaterală oficialii vor susţine o conferinţă de presă, programată pentru ora 09:15. Înainte de vizita în Republica Moldova, John Bolton a fost la Kiev. Acolo s-a întâlnit cu şeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Ivan Bakanov. Discuțiile s-au referit la problemele privind cooperarea dintre cele două ţări în sferele legate de securitatea naţională.

Fluxul de știri
0