Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Câteva zile fără transport public în Piața Marii Adunări Naționale: Iată motivul

© Sputnik / Евгений ПанасенкоКишинев Chișinău
Кишинев Chișinău - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Evenimentele cultural artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova, dau peste cap circulația rutieră în centrul Capitalei. Iată anunțul făcut de Primărie.

CHIȘINĂU, 25 aug – Sputnik. Primăria Chișinău anunță că circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt va fi sistat de astăzi, ora 23.00 și până pe 28 august, ora 05.00. Cei drept este vorba doar de permimetrul străzilor mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni și Alexandr Pușkin.

Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale - Sputnik Moldova
Societate
Cum va fi organizată în acest an Ziua Independenței: Iată ce artiști vor urca pe scenă

Sistarea circulației transportului public se face în legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiţiei şi a manifestărilor consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova. În context, în perioada menționată, circulaţia transportului public va fi redirecţionată după cum urmează:

Troleibuze

  • Linile nr. 1, 4, 5, 8, 22, 34: vor fi redirecționate pe str. București.
  • Liniile nr. 30, 31: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuze

Linia nr.5:

  • Tur - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str.31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Linia nr. 9, nr.46:

  • Tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.
  • Retur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Linia nr. 11: De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Linia nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

Microbuze

Linia nr. 103 : de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fluxul de știri
0