Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cozi infernale: Ce se întâmplă acum la punctele de trecere a frontierei - Foto

Abonare
Moldovenii profită din plin de minivacanță. Dovadă este și numărul imens de persoane care au decis să petreacă timpul liber în afara țării. Astfel, Punctele de trecere au fost luate cu asalt încă din timpul nopții.

CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Cei care au ales să-și petreacă minivacanța în Ucraina au trebuit să se înarmeze cu răbdare la trecerea frontierei. Unii călători au stat și câte trei ore ca să poată trece în țara vecină.

În context, Poliția de Frontieră informează că în trei puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare.

Oameni pe stradă - Sputnik Moldova
Minivacanța din luna august: Câte zile se vor odihni bugetarii

Într-un comunicat al Poliției de Frontieră suntem informați că „de la ora 03:30 pe sensul de ieșire din țară au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere comun Palanca. Către ora 08:30 se menține trafic intensiv și un flux continuu de mijloace de transport. Cele patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă. S-au deschis spre circulație toate pistele, inclusiv este direcționat o parte din flux pe alte două benzi destinate intrării în țară”, este specificat în comunicat.

Totodată, trafic intensiv este la această oră și în punctul de trecere Tudora. Rândul format la intrarea în Ucraina, din punctul de trecere ucrainean Starokazacie, se întinde pe partea moldovenească. Astfel că circulația prin acest PTF este anevoioasă.

© SputnikRândul în vamă la Leuseni
Rândul în vamă la Leuseni - Sputnik Moldova
1/2
Rândul în vamă la Leuseni
© SputnikRândul în vamă la Leuseni
Rândul în vamă la Leuseni - Sputnik Moldova
2/2
Rândul în vamă la Leuseni
1/2
Rândul în vamă la Leuseni
2/2
Rândul în vamă la Leuseni

Trafic intensiv a fost de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga, iar în prezent, rândul a fost redus la 30 de mașini și timpul de așteptare nu depășește 30 de minute.

Fluxul de știri
0