Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mircea Badea desființează… Scutul antirachetă: ”Suntem praf, suntem complet dezarmați!”

© Photo : Facebook / Mircea BadeaMircea Badea
Mircea Badea - Sputnik Moldova
Abonare
”Eu am înțeles că e un scut antirachetă care ne apără, n-am înțeles de cine, dar… în fața lui Dincă n-avem scut!”

BUCUREȘTI, 23 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Mircea Badea a avut o nouă intervenție originală, care lovește în ”tabu”-ul strategic al relației cu SUA, ”apărarea”. Sau ”securitatea”.

Cunoscutul realizator a pornit de la o observație: după o lună de la apelurile disperate la 112 ale Alexandrei, autoritățile, implicate în număr impresionant, nu au făcut nici pe departe lumină în cazul de la Caracal.

”Noi aici vorbim de un cretinel din Caracal, că o fi parte dintr-o rețea, că o fi lupul singuratic, tot un cretinel din Caracal e”, spus Mircea Badea. ”Peste două zile se împlinește o lună de când a dat săraca fată apel la 112”.

Cred că totuși, o concluzie preliminară am și eu, a spus, în contextul prezentat, Mircea Badea:

”Vă dați seama dacă niște teroriști își pun ceva în cap în legătură cu țara asta, care sunt antrenați, organizați, coordonați, reușesc 100%?!... Dacă vor, mâine preiau Guvernul”, a spus Mircea Badea.

Și asta e doar prima parte a concluziei, fiindcă e și o a doua, ”strategică”:

”Eu am înțeles că e un scut antirachetă care ne apără, n-am înțeles de cine, dar… în fața lui Dincă n-avem scut!”, a exclamat Mircea Badea.

În mod evident, dacă niște autorități bat pas de defilare pe loc de o lună, vă dați seama dacă niște băieți adevărați își pun ceva în cap că suntem praf? – întreabă logic Mircea Badea.

”Se pune problema să nu ne atace rușii… Pe noi ne-a atacat Dincă și suntem praf, suntem complet dezarmați! Ce ruși?! Am înnebunit? Asta e concluzia mea preliminară”, a comentat Mircea Badea la emisiunea ”Subiectiv”.

Fluxul de știri
0