Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De la grădiniță la spital: ANSP despre intoxicația copiilor de la Băcioi

© Sputnik / Анатолий Медведь / Accesați arhiva multimediaLa spital
La spital - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă intoxicație în masă zguduie opinia publică. 25 de copii au ajuns ieri la spital. Specialiștii investighează cazul.

CHIȘINĂU, 23 aug – Sputnik. 25 de copii și 2 maturi au ajuns ieri la spital cu semne de toxiinfecţie alimentară. Cele 27 de cazuri au fost înregistrate de direcţia Managementul Urgenţelor de Sănătate Publică a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Капельница / Picurătoare - Sputnik Moldova
Societate
Noi detalii în cazul nuntașilor intoxicați: A fost anunțată cauza

Potrivit informațiilor ANSP, copiii, cu vârste cuprinse între 2-6 ani şi cele două persoane adulte prezentau diaree frecventă, febră, slăbiciune generală, cefalee, greţuri, vomă. Specialiștii Agenției spun că la moment, persoanele care au solicitat asistenţă medicală primesc tratamentul necesar și se află sub supravegherea medicilor. Deocamdată, au fost colectate probe pentru investigaţii de laborator de la bolnavi şi produse alimentare. Cercetarea epidemiologică a cazului continuă.

Fluxul de știri
0