Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veste bună pentru iubitorii de lectură: Bookfest revine la Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariMariana Harjevschi
Mariana Harjevschi - Sputnik Moldova
Abonare
Peste câtva zile, la Chișinău, se deschid ușile unuia dintre cele mai importante târguri de carte - Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019.
Veste bună pentru iubitorii de lectură: Bookfest revine la Chișinău

Bookfest - unul dintre cele mai așteptate evenimente din Republica Moldova, care se va desfășura în perioada 28 august – 1 septembrie, a pregătit și de această dată multe surprize plăcute pentru iubitorii de lectură.

Anghel Cristina și Denis Sava - Sputnik Moldova
Bucuria lecturii: Donează o carte pentru Centrul Municipal de Tineret

Astfel, cele mai mari edituri din România și Republica Moldova vor prezenta colecții noi de carte pentru copii, tineri și adulți. Mai mult, peste 50.000 de cărți vor putea fi achiziționate cu până la 80 la sută reducere din prețul de copertă.

"Vor avea loc lansări deosebite, de suflet. Se vor desfășura întâlniri cu scriitorii de peste Prut și cei din Moldova. Totodată, în cadrul mai multor biblioteci din țară vor fi organizate expoziții de carte și campanii de promovare", a menționat Mariana Harjevschi, preşedintele Asociaţiei Bibliotecarilor din Moldova.

Timp de cinci zile vor fi prezente 24 de edituri din România precum: ART, Prut, Junimea și multe altele.

Salonul va putea fi vizitat zilnic între orele 10:00 și 20:00, la Centrul Expozițional MOLDEXPO. Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0