Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: Câți bani sunt gata să plătească moldovenii pentru un permis auto

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
A vrut să ajute, dar acum riscă ani de pușcărie. Un bărbat din Ungheni cerea sume fabuloase pentru a „pune cuvantul” la eliberarea permiselor de conducere. Iată câți bani sunt gata să plătească moldovenii pentru un permis de conducere.

CHIȘINĂU, 22 aug – Sputnik. Nici mai mult nici mai puțin, aproximativ 15 mii de lei pentru un permis de conducere, aceasta era suma cu care opera un bărbat din raionul Ungheni, iar acum riscă șase ani de privațiune de libertate.

Permis de conducere - Sputnik Moldova
Important pentru șoferi: Permise de conducere de tip nou - iată de când

Bărbatul a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupţie după ce ar fi pretins și primit de la un cetăţean 14 mii 600 de lei şi de la altul 800 de euro, sub pretextul că i-ar putea ajuta să obțină mai ușor permisele de conducere.

Acesta susținea că ar avea influenţă asupra membrilor Comisiei de examinare din cadrul Secţiei de Înmatricualre a Transportului şi Calificare a Conducătorilor Auto din orașul Ungheni şi că-i poate determina să îi favorizeze pe clienții săi la probele teoretice şi practice.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru trafic de influență. Acesta riscă până la 6 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0