Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentele din Moldova și Rusia pledează pentru dinamizarea cooperării

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiСпикер парламента Молдовы Зинаида Гречаная и посол России в республике Олег Васнецов
Спикер парламента Молдовы Зинаида Гречаная и посол России в республике Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Zinaida Greceanîi şi Oleg Vasneţov au discutat despre evoluțiile în relațiile moldo-ruse, precum și despre dinamizarea cooperării pe filiera parlamentară.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Federației Ruse în Republicii Moldova, Oleg Vasneţov.

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Politică
Greceanîi: Moldova își dorește să îmbunătățească relațiile cu Rusia la toate nivelele

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, în cadrul discuției, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la consolidarea relațiilor de colaborare moldo-ruse, precum și despre dinamizarea cooperării pe filiera parlamentară.

Președintele Parlamentului a reafirmat poziția Legislativului privind nevoia de fortificare a parteneriatului  strategic cu Federația Rusă.

Oficialii au vorbit despre activitățile dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. La inițiativa șefului statului, evenimente de comemorare a ostașilor căzuți în luptele de eliberare a Moldovei vor avea loc în Capitală și în mai multe orașe din țară.

Fluxul de știri
0