Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Împușcături la frontiera cu România - Iată ce explicație au oamenii legii

© Photo : customs.gov.mdPachete de țigări ascunse în podeaua unui microbuz
Pachete de țigări ascunse în podeaua unui microbuz - Sputnik Moldova
Abonare
Incident cu implicarea focurilor de armă la Frontiera de Stat. Polițiștii au fost nevoiți să tragă în sus, după ce persoane necunoscute țineau morțiș să transporte produse de tutungerie, în cantități deosebit de mari, peste hotarele țării.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord au fost puși în situația de a aplica trei focuri de armă, după ce persoane necunoscute aflate în zona de frontieră au ignorat somația inspectorilor. Împușcăturile au fost cu scop de avertizare.

Contrabandă cu țigări cu căruța - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Contrabandă cu țigări făcută cu căruța la Prut – Video

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, incidentul a avut loc în acest weekend, când în apropierea satului Criva, în jurul orelor 22:30 au fost observate patru persoane care se deplasau spre linia de frontieră, având asupra lor câte un colet.

În urma investigațiilor de la fața locului s-a constatat că pachetele erau pline cu cartușe de țigări, în număr de 4.500 de pachete.

Ofițerii de investigație au întreprins diverse acțiuni pentru a contracara intențiile ilegale ale celor patru, iar cercetările continuă și la această oră pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0