Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aproape 100 de mii de cetățeni au traversat duminică frontiera Republicii Moldova

© Sputnik / Мирослав Ротарьпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informațiilor oferite în această dimineață de Poliția de Frontieră, săptămâna trecută, în punctele de trecere a frontierei de stat fluxul de persoane a constituit aproape 640 de mii de traversări.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. În perioada 12 - 18 august, în punctele de trecere a frontierei de stat fluxul de persoane a constituit aproape 640 de mii de traversări, dintre care un număr mai mare de 330 de mii au fost treceri pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Primul pașaport diplomatic care a fost ridicat astăzi la trecerea hotarului

Potrivit informațiilor oferite în această dimineață de Poliția de Frontieră, valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de peste 136 de mii de traversări. Cea mai ”activă” frontieră a fost cea cu România, 44% din totalul de traversări s-au semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

Cea mai aglomerată zi a fost duminică, 18 august, fiind înregistrate aproape 100 de mii de traversări persoane și peste 20 de mii de traversări mijloace de transport.

Pe parcursul săptămânii precedente, polițiștii de frontieră au documentat 176 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

În decursul săptămânii precedente, 74 de cetăţeni străini, dar și 109 mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0