Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un autobuz cu turiști a intrat într-un stâlp la Moscova – șoferul este din Moldova

© Photo : АГН "Москва"Accident cu implicarea unui autobuz la Moscova
Accident cu implicarea unui autobuz la Moscova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În urma accidentului, 18 pasageri s-au ales cu traumatisme ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Un autobuz cu turiști a intrat într-un stâlp de iluminat, în estul Moscovei, au comunicat reprezentanții serviciului pentru situații de urgență din capitala rusă. În salonul autobuzului se aflau 32 de turiști din China.

Șoferul autobuzului turistic care a fost implicat în accidentul din  această dimineață, produs pe șoseaua Entuziaștilor, a fost amendat de 30 de ori anterior pentru încălcarea regulamentului circulației rutiere, potrivit unei postări pe contul ”Transportul din Moscova”

​Informațiile prealabile arată că vinovat de producerea accidentului este șoferul autobuzului, născut în 1972, cetățean al Moldovei. Potrivit sursei, ”autobuzul” are 30 de amenzi pentru încălcarea regulilor de circulație: depășirea limitei de viteză, ignorarea indicatoarelor rutiere.

Departamentul de Sănătate din Moscova a comunicat anterior că printre răniți se află și doi copii. Viața acestora nu este în pericol.

Serviciul de presă al Inspectoratului rutier a comunicat că șoferul a pierdut controlul asupra mijlocului de transport.

Fluxul de știri
0