Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Descoperire macabră: Oseminte umane, în centrul Capitalei

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaOseminte umane, fofo de arhivă
Oseminte umane, fofo de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Osemintele au fost descoperite pe strada Vasile Alecsandri, în regiunea fostului cinematograf Gaudeamus.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik.  Oamenii legii au fost alertați sâmbătă seara, prin intermediul serviciului 112, în legătură cu depistarea unor oseminte umane pe strada Vasile Alecsandri din Capitală.

Minune într-un cimitir din zona de codru: Învie lemnul - Sputnik Moldova
Video
Minune într-un cimitir din zona de codru a Moldovei: Învie lemnul

La fața locului s-a deplasat grupul operativ, în plină componență, al Inspectoratului de Poliție Centru. A fost solicitată de asemenea și prezența medicului legist.

În urma documentării și cercetării la fața locului, forțele de ordine au stabilit că osemintele au fost depistate de angajații "Termoelectrica", în urma excavare pământului,  la efectuarea  lucrărilor de renovare a conductelor de energie termică .

Poliția Capitalei menționează într-un comunicat  că, în regiunea fostului cinematograf Gaudeamus, acolo unde efectuează lucrări "Termoelectrica”, a fost anterior cimitir.

La examinarea osemintelor de către medicul legist s-a constatat că acestea au fost îngropate acolo cu foarte mult timp în urmă. Osemintele depistate au fost ridicate și duse pentru expertiză  la Centrul de Medicină Legală.

Fluxul de știri
0