Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Măcel la un spital de neuropsihiatrie - Morţi şi răniţi

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaSpital, foto de arhivă
Spital, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Un adevărat masacru s-a produs la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, România, unde în această noapte un pacient i-a omorât pe alți patru, nouă pacienți fiind răniți.

CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Criminalul din Buzău, România, în vârstă de 38 de ani, a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. În noaptea de sâmbătă spre duminică a intrat în două saloane și a atacat pacienții cu un stativ de perfuzii.

Стрельба на пляже «Дублянщина» в Полтаве - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Măcel pe o plajă din Ucraina. Maturi și minori, răniți, un mort – VIDEO

„Potrivit comisarul - şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii. Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale”, notează Agerpres.

Acesta a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de un poliţist aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Potrivit sursei citate, atacatorul se află acum în custodia poliţiei.

Directorul spitalului a dat detalii:

”În jurul orei 03:30, unul dintre pacienții internați și-a agresat colegii de salon și alte femei dintr-un alt salon, dintre care au murit trei la fața locului și unul la spital și a rănit încă nouă persoane, totul într-un episod psihotic. Pacientul era internat într-un salon cu regim normal. El nu era într-un sector cu supraveghere sporită. Totul s-a petrecut în mai puțin de un minut. La momentul acela erau 2 muncitori pentru supraveghere periculoasă, 4 asistente și 3 informații”.

Fluxul de știri
0