Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Durere imensă: Doi copii au murit înecaţi la Sângerei

© Sputnik / Miroslav RotariRezervor de apă - Imagine simbol
Rezervor de apă - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Cadavrele celor doi copii, frate și soră, au fost depistate de localnicii care au sunat la Serviciul 112.

CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Tragedie în raionul Sângerei. O fetiță în vârstă de 7 și un băiat de 13 ani și-au pierdut viața după ce au căzut într-un rezervor de apă, adânc de cinci metri, aflat pe terenul unei stații de epurare nefuncțională.

Înec, piscină, tragedie - Sputnik Moldova
Cutremurător: patru frați ar fi fost înecați în apele Jiului

Totul s-a întâmplat pe 17 august, în apropierea localității Alexandreni din raionul Sângerei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:56.

Cadavrele minorilor au fost depistate de localnici, care au alertat serviciile competente. Recuperarea corpurilor neînsuflețite a fost efectuată de salvatori în aceiași zi.

Primele investigații arată că minorii nu ar fi fost supravegheați de maturi. Circumstanțele cazului vor fi elucidate de organele de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează persoanele care au în grijă minori să-i monitorizeze strict și să nu le permită deplasarea și jocul în locuiri nesigure, în special în preajma bazinelor acvatice pe teritoriul unor șantiere, construcții sau stații industriale nefuncționale, întrucât aflarea acestora în astfel zone reprezintă un risc iminent pentru viața și sănătatea copiilor.    

 

Fluxul de știri
0