Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident îngrozitor în ziua nunţii: Mașină, transformată într-un morman de fiare – Foto

© Photo : Facebook / Info Trafic 24Accident - Imagine Simbol
Accident - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Ieri seara, în Reşiţa, România, un mire a dorit să mai facă o tură, cu un BMW frumos, prin centrul oraşului, înainte de nuntă, însă a fost implicat într-un accident violent. Din maşină nu a mai rămas decât un morman de fiare - tânărul a supravieţuit miraculos.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Mirele, un tânăr de aproximativ 30-35 de ani, a dorit să mai facă o tură cu maşina prin centrul civic al oraşului, înainte de nuntă.

Din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul mașinii, lovind o bordură, apoi într-un stâlp de suport al unei stații de autobuz, care a căzut peste mașină, potrivit Info Trafic Ro UE. Mireasa se afla într-o mașină care circula în spate.

Din fericire, în staţie nu se aflau călători la acel moment. Mirele a suferit numeroase contuzii: cap spart, mână ruptă şi traumatisme la coloană. Testul pentru alcool a arătat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. După impact, acul vitezometrului indica 110 kilometri pe oră, însă martorii spun că viteza li s-a părut mult mai mare.

Ținând cont de starea în care a fost adus bolidul – un morman de fiare, se poate spune că tânărul, care a supravieţuit în mod miraculos, s-a născut a doua oară.

Fluxul de știri
0