Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident teribil: Mașina a ajuns un morman de fiare, șoferul a murit pe loc– Video/Foto

Abonare
Un accident de groază a avut loc în Bistriţa, România, sub o pasarelă. Este al treilea accident mortal în acelaşi loc în decurs de câteva luni. O maşină condusă de un tânăr s-a izbit frontal de un stâlp, existând suspiciunea că acesta a decis să-și pună capăt zilelor.

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Tragicul accident a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Bistriţa, România, sub o pasarelă.

O maşină condusă cu viteză de un tânăr s-a izbit frontal în stâlpul de susținere a pasarelei.

În urma impactului, șoferul, în vârstă de 20 de ani a fost proiectat afară din mașină, iar leziunile suferite au fost incompatibile cu viața.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, tânărul circula cu viteză foarte mare, iar în zona impactului nu au fost găsite urme de frânare. De asemenea, se pare că tânărul s-ar fi certat cu iubita lui, anunțând-o la telefon că se va sinucide.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil chiar în centrul Capitalei: Un BMW s-a ciocnit cu un Land Rover - Video

„Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și a izbit frontal un stâlp de susținere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”, a anunţat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița, România.

Potrivit bistriteanul.ro, la începutul anului, alți doi bărbați au ales să își pună capăt zilelor în același loc, folosind aceeași metodă și același traseu.

Fluxul de știri
0