Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil chiar în centrul Capitalei: Un BMW s-a ciocnit cu un Land Rover - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 23 de ani a comis un grav accident rutier chiar în centrul Capitalei - BMW-ul pe care-l conducea a ajuns un morman de fiare.

CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în această noapte chiar în centrul Capitalei. Potrivit Poliției, vinovat ar fi un tânăr de 23 de ani, care conducea un BMW. Acesta a pierdut controlul mașinii și, ieșind pe contrasens, a intrat în plin într-un Land Rover.

În urma impactului, atât tânărul din BMW, cât și o pasageră din Land Rover au avut nevoie de îngrijiri medicale, aceștia fiind spitalizați. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pe acest caz.

Un alt accident rutier cu implicarea unui BMW s-a produs ieri pe șoseaua Chișinău-Orhei. Potrivit martorilor oculari, două mașini s-au ciocnit frontal pe șoseaua Chișinău-Orhei, în dreptul localității Seliște, la doar 5 kilometri de la intrarea în municipiul Orhei.

Fluxul de știri
0