Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ucis de propria mașină – Poliția vine cu detalii în cazul accidentului din Hâncești

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
O defecțiune tehnică a curmat viața unui bărbat, iar alte trei au fost traumatizate. Inspectoratul General de Poliție vine cu detalii despre accidentul din apropierea localității Fundul Galbenei.

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Persoana decedată în accidentul din apropierea localității Fundul Galbenei este șoferul camionului cu cisternă.

Accident, foto simbol - Sputnik Moldova
Accidente
Te iau fiorii: Nou accident la Hâncești - victime, fiare și roți de mașină pe drum - foto

Acesta a decedat din cauza unei defecțiuni tehnice a autocamionului pe care îl conducea. Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat pentru Sputnik Moldova că persoana decedată se afla la volanul unui autovehicul de model GAZ SAZ5312, care transporta lapte. Din cauza unei defecțiuni tehnice, apărută în timpul mersului, șoferul a pierdut controlul mijlocului de transport și a tamponat frontal o mașină de model Peugeot 406, la volanul căreia se afla o femeie de 38 de ani, iar în calitate de pasageri - un bărbat de 63 de ani și un adolescent de 17 ani.

Pasagerii Peugeot-ului au fost transportați la Spitalul Raional Hâncești, cu traumatisme ușoare.

Accidentul a avut loc pe drumul R3 Hâncești–Chișinău, la kilometrul 26.

Deocamdată, vârsta persoanei decedate nu a fost stabilită.

Fluxul de știri
0