Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Te iau fiorii: Nou accident la Hâncești - victime, fiare și roți de mașină pe drum - foto

© Sputnik / Miroslav RotariAccident, foto simbol
Accident, foto simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Încă un accident îngrozitor astăzi la Hâncești - o persoană a murit pe loc, peste tot sunt împrăștiate fragmente de mașină, iar drumul este alb din cauza laptelui scurs dintr-o cisternă.

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. O persoană a murit, iar alte trei s-au ales cu traumatisme în urma unui accident teribil, cu implicarea unui camion cu cisternă.

Totul s-a întâmplat acum câteva minute în apropiere de localitatea Fundul Galbenei din raionul Hâncești.

Contactat de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Inspectoratul General al Poliție, Mariana Bețivu a declarat că, potrivit primelor informații, accidentul ar fi avut loc din cauza unei defecțiuni tehnice a unui autocamion de model GAZ-53, care transporta lapte. Acesta s-a ciocnit violent cu o mașină, iar în urma impactului o persoană a decedat pe loc și alte trei au fost transportate la spital.

La fața locului se află echipajele de poliție, alte detalii vor fi comunicate de IGP ulterior.

Din imaginile postate de pe o rețea de socializare se vede că impactul a fost atât de violent încât autocamionul s-a dezmembrat în bucăți, la fel și autoturismul.

Vom reveni cu detalii.

Fluxul de știri
0