Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon a anunțat că se va întâlni cu Putin: Iată ce vor discuta

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaÎntrevederea Putin-Dodon ,foto de arhivă
Întrevederea Putin-Dodon ,foto de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a dezvăluit chestiunile pe care contează să le abordeze în cadrul întrevederii cu președintele Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Președintele Republicii Moldova a anunțat că urmează să întreprindă în timpul apropiat o vizită de lucru la Moscova, având planificată o întâlnire cu liderul Rusiei Vladimir Putin.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Politică
Dodon explică de ce relația cu Putin e mai specială decât cu alți șefi de stat

Întâlnirea cu președintele Rusiei Vladimir Putin urmează să aibă loc la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni la Televiziunea Națională, precizând că acum are loc consultarea agendelor deoarece în această perioadă vor fi multe evenimente atât la noi, cât și la ei.

Totuși, șeful statului a precizat că întrevederea nu va avea loc mai târziu de 7, 8, 10 septembrie și va avea un caracter de lucru.

Potrivit președintelui, în cadrul acestei vizite el intenționează să discute cu autoritățile ruse chestiuni legate de exportul producție moldovenești și livrările de gaze naturale în țară.

Fluxul de știri
0