Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon explică de ce relația cu Putin e mai specială decât cu alți șefi de stat

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că se bucură de o relație bună cu omologul său rus, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că relația pe care o are cu președintele Federație Ruse, Vladimir Putin, este una mai specială decât cea cu alți șefi de stat. Șeful a făcut această afirmație în cadrul emisiunii ”POLIGRAF”, realizată în studioul radio Sputnik Moldova. 

”Este adevărat, e o relație mai specială, care s-a îmbunătățit constant pe parcursul acestor doi ani de mandat”, a precizat Igor Dodon.

Președintele țării spune că multe decizii pozitive cu privire la acordurile bilaterale între Republica Moldova și Federația Rusă au fost luate grație relației personale bune pe care o are cu Vladimir Putin.

”De multe ori, Vladimir Putin ne merge în întâmpinare fără a avea un mesaj pozitiv din partea Guvernului sau Parlamentului Republicii Moldova, mai mult decât atât, chiar în momentele când sunt întreprinse acțiuni antirusești”, punctează Igor Dodon.

Președintele a ținut să menționeze: ”faptul că Vladimir Putin acceptă să ne vină în întâmpinare, probabil, se explică și prin încrederea pe care o are față de mine”.

Interviul integral îl puteți urmări aici : Emisiunea ’’POLIGRAF’’, cu Cristina Bumbu-Dănuță. Invitat: Igor Dodon

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0