Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”

© Sputnik / Miroslav RotariSIS СИБ
SIS СИБ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Procurorii și angajații SPIA și SIS au descins la Aeroportul Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții.

CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. Procurorii, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), au descins la sediile Aeroportului Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții, informează SPIA printr-un comunicat.

Ofițer SPIA - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Procurorii anticorupție și ofițerii SPIA au descins la sediul unei structuri MAI

Operațiunea a fost desfășurată în cadrul a trei cauze penale inițiate în cazul unui dosar de neglijenţă în serviciu, abuzul de serviciu și trecerea ilegală a frontierei de stat, unde sunt vizate persoane fizice precum și factori de decizie din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și a Serviciului Vamal.

În urma perchezițiilor efectuate în sediile și încăperile de serviciu, oamenii legii au ridicat materiale, obiecte, documente și suporturi informaționale, precum și alte probe care confirmă comiterea încălcării legii.

Fluxul de știri
0