Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procurorii anticorupție și ofițerii SPIA au descins la sediul unei structuri MAI

© mai.gov.mdsOfițer SPIA
Ofițer SPIA - Sputnik Moldova
Abonare
Perchezițiile îi vizează pe angajații DSE din Chișinău, care sunt bănuiți de luare de mită pentru eliberarea licențelor antiincendiare

CHIȘINĂU, 12 iul – Sputnik. Ofițerii Serviciului protecție Internă și Anticorupție (SPIA) împreună cu procurorii anticorupție desfășoară percheziții la sediul Direcției Municipale Chișinău a Departamentului Situațiilor Excepționale a MAI, a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă al SPIA, Alexandru Todos. 

Последствие взрыва в центре Кишинева, здание столовой - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Funcționarii de la primărie vor fi pedepsiți pentru explozia de "La Soacra"

”Perchezițiile se desfășoară și la această oră. Imediat ce acțiunea se va încheia, noi vom oferi mai multe detalii”, a precizat Todos.

Ofițerul de presă al SPIA a comunicat agenției că dosarul a fost deschis de Procuratura Anticorupție.

Solicitat de Sputnik, procurorul șef anticorupție Viorel Morari a declarat că se află acum la o ședință, după care va fi disponibil pentru a răspunde la întrebări. Se știe doar că perchezițiile îi vizează pe angajații DSE din Chișinău, care sunt bănuiți de luare de mită pentru eliberarea licențelor antiincendiare.

”Din informații operative știm doar că angajații SPIA au efectuat măsuri procesuale în unele birouri din cadrul Direcției Situațiii Excepționale Municipale Chișinău”, a declarat pentru Sputnik, ofițerul de presă al DSE, Diana Țuțu. 

Fluxul de știri
0