Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie la Mileștii Mici: O fetiță de 4 ani, sfâșiată de un ciobănesc german - detalii

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaCiobănesc german
Ciobănesc german - Sputnik Moldova
Abonare
Încă un copil decedat după ce a fost mușcat de un câine - poliția oferă detalii în privința tragediei de la Ialoveni.

CHIȘINĂU, 14 aug - Sputnik. Un copil de patru ani a fost sfâșiat de câinele care era legat în curtea casei. Ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Sputnik Moldova că polițiștii au fot anunțați de o femeie de 25 ani din satul Mileștii Mici că fetița ei de 4 anișori a fost mușcată de câinele care era legat în curtea casei.

Câine - Sputnik Moldova
Societate
Detalii cutremurătoare: Copilă sfâșiată de un câine-lup în fața surorii mai mari

Potriviti oamenilor legii, câinele este de rasă ciobănesc german. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care ajungând la locul incidentului au constatat că în urma leziunilor primite copilul mușcat a decedat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Amintim că pe 18 iulie a murit un copil de 11 ani care a fost infectat cu rabie după ce a fost mușcat de un câine. Atunci, Centrul de Sănătate din comuna Stăuceni a îndemnat toate persoanele care au fost mușcate de la începutul anului de câini de casă, vagabonzi și alte animale (vulpi, pisici) să se adreseze urgent la medicul de familie.

Fluxul de știri
0