Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii noi în cazul fostei lidere de sindicat, omorâtă cu bestialitate în Chișinău

CC0 / Pixabay / Skitterphoto / Pistol, infractor - Imagine simbol
Pistol, infractor - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia a fost ucisă chiar de vecinul ei, care a decis să-și rezolve astfel problemele materiale.

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Procuratura municipiului Chişinău a finalizat şi expediat în judecată cauza penală de învinuire a unui chișinăuian de omorul intenţionat al unei persoane şi păstrarea ilegală a armelor şi muniţiilor.

Cadavrul victimei, cu semne de moarte violentă, a fost depistat pe 12 aprilie 2019, în propriul apartament din sectorul Centru al Capitalei.

Peste o zi, a fost identificat şi reţinut autorul crimei, care s-a dovedit a fi vecinul femeii.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Chișinău: Poliția vine cu detalii în cazul dublului omor

În cadrul percheziţiilor, în apartamentul acestuia a fost depistată şi ridicată arma din care a fost împuşcată victima şi mai multe muniţii – toate deţinute ilegal, precum şi o serie de bunuri sustrase din locuinţa femeii.

Potrivit oamenilor legii, omorul a fost comis din interes material. Fiind audiat de procurori, bărbatul în vârstă de 39 de ani şi-a recunoscut vina.

Acesta locuia în apartamentul vecin, împreună cu soţia şi copilul său minor, iar ultima perioadă soții se certau frecvent pe motiv că bărbatul nu asigura material familia, care mai avea de achitat şi un credit ce expira chiar în ziua în care a fost comis omorul.

Potrivit probatoriului, imediat după crimă, inculpatul a amanetat bunurile sustrase din casa victimei, achitând la bancă o rată din credit.

Din momentul reţinerii şi până în prezent, inculpatul s-a aflat în custodia statului, acesta riscă până la 20 de ani închisoare sau detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0