Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Vezi ce au făcut cinci indivizi deghizați în polițiști

© Sputnik / Miroslav RotariReținere - Imagine Simbol
Reținere - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup criminal organizat a fost destructurat de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un locuitor al raionului Floreşti a fost condamnat la nouă ani şi șase luni de închisoare pe două capete de acuzare – uzurparea de calităţi oficiale şi tâlhărie, comise de un grup criminal organizat.

Sentinţa a fost dictată după ce procurorii au demonstrat că, în seara zilei de 9 noiembrie 2017, inculpatul, împreună cu alţi patru membri ai grupării criminale, deghizaţi în uniforme de poliţişti, înarmaţi şi cu cagule pe cap, au pătruns în casa unui locuitor al oraşului Şoldăneşti.

Reținere, imagine simbol - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Îngrozitor: Iată ce făceau membrii unui grup criminal în Moldova și Franța

Prezentându-se ca fiind reprezentanţi ai „poliţiei antidrog” şi sub pretextul efectuării „percheziţiei” pentru a afla locul păstrării banilor, indivizii le-au cerut gazdelor cinci mii de euro.

La refuzul victimelor, agresorii l-au legat pe proprietar şi i-au aplicat mai multe lovituri cu mâinile, picioarele şi un ciocan, după care au sustras din casa acestuia toţi banii pe care i-au găsit – 48 de mii de lei.

În rezultatul maltratărilor, proprietarul casei s-a ales cu multiple leziuni şi traumatisme.

Fiind reţinut şi audiat de procurori, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, şi-a recunoscut vina, încheind acord de recunoaştere a vinovăţiei.

În curând, un alt complice urmează să-şi afle pedeapsa – dosarul în privinţa lui fiind pe rol în instanța de judecată. Ceilalți trei complici au anunţaţi în căutare internaţională.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Fluxul de știri
0