Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cu rucsacul plin de narcotice, pe străzile Capitalei: Iată ce făcea cu ele - Video

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaNarcotice
Narcotice - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a manifestat un comportament inadecvat pe străzile Capitalei.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un tânăr care livra stupefiante consumatorilor de droguri a fost reținut de oamenii legii. Totul s-a întâmplat în sectorul Râșcani al Capitalei, pe strada Albișoara.  Echipajul mobil al Batalionului de Patrulare și  Reacţionare Operativă din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, în timp ce patrula pe strada Albișoara, a observat un tânăr care avea un comportament suspect. Este vorba de un tânăr de 29 de ani originar din Chișinău. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Râșcani pentru a stabili toate circumstanțele.

Изъятые в ходе рейдов сотрудниками правоохранительных органов наркотики - Sputnik Moldova
Rusia
Poliția de Frontieră din Rusia a confiscat, în 2017, peste o jumătate de tonă de narcotice

În timp ce oamenii legii îl documentau pe individul au găsit în rucsacul acestuia 50 de pachete ce conțineau substanțe de culoare galbenă care avea un miros specific. Tânărul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Fiind audiat, acesta a declarat că obținea venit de pe urma plasării drogurile în locuri stabilite de către alte persoane, care se ocupau cu comercializarea drogurilor prin intermediul rețelelor de socializare.

În acest context pachețelele au fost sigilate şi expediate la Centrul Tehnico - Ccriminalistic şi Expertize Judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea investigațiilor. În funcție de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru comercializarea ilegală a drogurilor. Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție Chișinău.

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare pentru a stabili circumstanțelor și implicarea altor persoane în schema de comercializare a drogurilor. Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special a locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.

Fluxul de știri
0