Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Poliția de Frontieră din Rusia a confiscat, în 2017, peste o jumătate de tonă de narcotice

© Sputnik / Андрей Стенин / Accesați arhiva multimediaИзъятые в ходе рейдов сотрудниками правоохранительных органов наркотики
Изъятые в ходе рейдов сотрудниками правоохранительных органов наркотики - Sputnik Moldova
Abonare
Organele de drept din Rusia au zădărnicit aducerea în țară a circa 600 kilograme de substanțe narcotice.

CHIȘINĂU, 28 mai — Sputnik. Pe parcursul anului 2017, Poliția de Frontieră din Federația Rusă a confiscat peste o jumătate de tone de substanțe narcotice care urmau să fie introduse ilegal în Rusia, a declarat în cadrul unui interviu pentru RIA Novosti Vladimir Kulișov, general de armată, vicedirector al Serviciului Federal de Securitate din Rusia, șeful Serviciului de Frontieră al FSB.

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Societate
Poliţia de Frontieră a explicat unde au dispărut 300 de mii de cetăţeni moldoveni

„Pericolul introducerii în Federația Rusă a substanțelor narcotice și psihotrope este actuală. În anul trecut Poliția de Frontieră a confiscat din traficul ilegal 575 de kilograme de substanțe narcotice, au fost intentate 284 de dosare penale și condamnate 193 de persoane", a spus Kulișov.

Totodată, acesta a menționat că s-au făcut încercări de a introduce în Rusia prin contrabandă droguri de proveniență latinoamericană, prin intermediul navelor străine.

Potrivit lui Kulișov, a crescut și riscul comercializării ilegale a narcoticelor.

În anul trecut organele de drept ale Rusiei au reținut de mai multe ori cetățeni ai Republicii Moldova pentru contrabanda cu stupefiante.

Fluxul de știri
0