Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au furat o mașină ca să se distreze: Filmul evenimentelor - Detalii

© Pixabay / tookapicAutomobil
Automobil  - Sputnik Moldova
Abonare
Doi minori de 16 și 17 ani originari din Capitală au fost reținuți pe urme fierbinți de oamenii legii. Aceștia sunt suspectați că ar fi furat o mașină. Se pare că tinerii nu sunt la prima ispravă de acest fel, ei au fost cercetați anterior pentru acțiuni similare.

CHIȘINĂU, 13 aug - Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei au fost alertați în dimineața zilei de 12 august de către proprietarul automobilului de model “PEUGEOT BOXER”. Este vorba de un bărbat de 48 ani. acesta le-a spus oamenilor legii că mașina sa a fost furată. La fața locului imediat a ajuns grupa operativă a Inspectoratului de Poliție. Aceștia au fost informați de proprietarul mașinii că mijlocul de transport a fost parcat seara în curtea blocului, iar dimineață nu a mai găsit-o. Potrivit băratului, prejudiciului cauzat se ridică la 38 760 de lei.

În acest context, Polițiștii imediat au inițiat un șir de măsuri speciale de investigație și pe urme fierbinț iau găsit automobilul și au reținut făptașii. Mașina era pe strada  pe str. Andrei Doga din sectorul Râșcani al Capitalei.

Paris, Franța - Sputnik Moldova
Moldovenii din Franţa, avertizare: Noua metodă de furt a hoţilor a făcut mai multe victime

Indivizii au fost escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, minorii și-au recunoscut vinovăția. Ei au povestit că au pătruns în automobil prin deteriorarea geamului și l-au pornit de la firele de contact al automobilului. Totodată ei au mai comunicat că au furat automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru că au furat mijlocului de transport, iar conform legislației în vigoare această infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Fluxul de știri
0