Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi tineri au dat buzna într-o casă din Capitală: Ce s-a întâmplat ulterior - Video

© Sputnik / Miroslav RotariHoț
Hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri au fost reținuți după ce au intrat într-o casă din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 12 aug - Sputnik.  Oamenii legii au reținut doua persoane de 24 și, respectiv, 27 de ani, originare din raioanele Florești și Strășeni, pentru comiterea unui furt dintr-o locuință.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Potrivit informațiilor acumulate de Polițiști în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, bănuiții au pătruns într-o casă amplasată pe strada Pietrăriei din sectorul Râșcani, pe data de 4 august, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzându-le proprietarilor un prejudiciu în sumă de 14 mii 150 de lei.

Polițiștii au acumulat probe concludente ce demonstrează vinovăția indivizilor. În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că au pătruns în casă prin deteriorarea lacătului. S-au asigurat că proprietarii nu erau acasă, au furat mai multe bunuri, iar o parte din ele au fost vândute la prețuri simbolice. Este de menționat că indivizii au mai fost judecați anterior pentru infracțiuni similare. 

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, o parte din bunuri a fost depistată și urmează să fie returnată proprietarilor.

Făptașii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,,furt”, infracțiune care, conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 de lei până la 67 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale suplimentare în vederea complicității acestora și alte cazuri similare comise în Capitală.

Fluxul de știri
0