Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conducerea SIS, invitată la Președinție: Ce le-a spus Dodon lui Esaulenco și Gumeniuc

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a avut o întrevedere cu Alexandru Esaulenco, directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, și cu Artur Gumeniuc vice-directorul SIS
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Alexandru Esaulenco, directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, și cu Artur Gumeniuc vice-directorul SIS - Sputnik Moldova
Abonare
La Președinție au fost invitați astăzi directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Esaulenco, și vicedirectorul SIS, Artur Gumeniuc.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, va convoca săptămâna aceasta în ședință Consiliul Suprem de Securitate. În cadrul acestei ședințe vor fi examinate mai multe subiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o astăzi cu conducerea Serviciului de Informație și Securitate (SIS).

Служба информации и безопасности - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un consilier al președintelui țării, numit în funcția de director adjunct la SIS

La Președinție au fost invitați astăzi directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Esaulenco, și vicedirectorul SIS, Artur Gumeniuc.

”În cadrul întrevederii am făcut un schimb de opinii cu privire la situația din instituția dată. Am discutat despre problemele existente, dar și despre soluțiile de depășire a acestora”, a anunțat șeful statului.

Igor Dodon i-a informat pe cei doi șefi de la SIS că, în această săptămână, cel mai probabil, va fi numit noul secretar al Consiliului Suprem de Securitate și va fi convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate în cadrul căreia vor fi examinate unele subiecte, discutate anterior, dar și alte subiecte de importanță majoră pentru țara noastră.

Fluxul de știri
0