Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Moldova va fi introdusă o funcție nouă

© Sputnik / Мирослав РотарьРабочие место
Рабочие место - Sputnik Moldova
Abonare
La începutul luni septembrie, în Parlament va fi prezentat un proiect de lege prin care se propune instituirea funcției de Ombudsman al antreprenorilor.

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. În Moldova ar putea fi instituită funcția de Ombudsman al antreprenorilor. Subiectul a fost discutat la Președinție. Inițiativa a fost lansată de reprezentanții asociaților de business din Republica Moldova.

Global economy - Sputnik Moldova
Eveniment de amploare în Moldova, participă businessmeni din țară și străinătate

În cadrul ședinței de la Președinție cu reprezentanții asociațiilor de business și mediului de afaceri a fost prezentată viziunea instituției prezidențiale asupra statutului Avocatului antreprenorilor, sarcinile și atribuțiile aferente acestei funcții, criteriile de selectare a candidaților, precum și alte aspecte conceptuale pe acest subiect.

S-a convenit că proiectul de lege va fi elaborat de instituția prezidențială în colaborare cu participanții la reuniune, astfel ca la începutul lunii septembrie să fie înaintat spre consultări largi cu toate părțile interesate.

Fluxul de știri
0