Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine este vinovat pentru situația de la grădinița nr.177: ANSA oferă detalii

© Sputnik / Konstantin Chalabov / Accesați arhiva multimediaCopii la masă, foto de arhivă
Copii la masă, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi vom afla noi detalii în scandalul în care este implicată o grădiniță din capitală, în care pe masa copiilor ar fi ajuns pește cu viermi.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Rezultatele controalelor efectuate la instituțiile de învățământ din Chișinău și din alte localități ale țării vor fi prezentate în cadrul unei conferințe de presă organizată de reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Grădiniță de copii, foto de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Scandalul de la grădinița 177: Motivul pentru care a fost concediată directoarea

Conferința va avea loc astăzi, la ora 10.00. ANSA va face publice măsurile întreprinse în vederea prevenirii livrărilor de produse neconforme în instituțiile de învățământ general.

În urma scandalului de la grădinița nr.177 din sectorul Ciocana al capitalei, unde era livrat pește infestat și pâine cu păcură și elemente metalice, ANSA s-a autosesizat și a inițiat controale în toate instituțiile de învățământ preșcolar din țară.

Concomitent, la punctele de control sanitar-veterinar de la frontieră sunt supuse unui control mai minuțios loturile de produse alimentare importate. 

Totodată, inspectorii Agenției efectuează verificări și la depozitele furnizorilor de produse în scopul excluderii din alimentație a produselor neconforme

Fluxul de știri
0