Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nebunie criminală pe șoselele din Moldova: Încă un șofer pe contrasens – Video

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaДорожное движение в Ханое, Вьетнам
Дорожное движение в Ханое, Вьетнам - Sputnik Moldova
Abonare
Vă aduceți aminte de cazul șoferului care, pe la mijlocul lunii iunie, a provocat un accident rutier în apropiere de comuna Dănceni, Ialoveni, pentru că se deplasa pe contrasens pe șoseaua Chișinău-Hâncești, exact în locul în care sensurile sunt delimitate prin parapet. Iată că acum câteva zile isprava lui a fost repetată de un alt șofer pe șoseaua Orhei-Chișinău, în apropiere de satul Ratuș.

CHIȘINĂU. 7 aug – Sputnik. Cazul a avut loc sâmbătă, 3 august, la ora 13:00, în apropiere de satul Ratuș, raionul Criuleni, acolo de asemenea sensurile sunt delimitate prin parapet.

Un șofer la volanul unui automobil de marca Jiguli se deplasa pe contrasens și, mai mult, îi claxona pe alți participanți la trafic care îl atenționau că circulă neregulamentar, cu mari riscuri pentru securitatea participanților la trafic. Din fericire, se pare că incidentul de la Ratuș nu s-a transformat într-un accident, așa cum a fost în cazul de acum două luni de la Dănceni.

Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Fiare și scrum pe asfalt: Accident terifiant la Dănceni, se deplasa pe contrasens – Video

Atunci un vehicul de model Volkswagen Polo, condus de un conducător auto de 74 de ani, cel car ese deplasa pe contrasens, s-a ciocnit frontal cu un automobil de model Duster, la volanul căruia se afla un șofer de 50 de ani. După ciocnire, primul automobil a fost proiectat în al treilea vehicul de model Renault Megane, condus de o persoană de 54 de ani.

Șoferul care a provocat accidentul deoarece circula pe contrasens a fost preluat de ambulanță cu o factură la picior și la o vertebră.

deocamdată oamenii legii nu au venit cu explicații pe acest caz.

Fluxul de știri
0