Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fiare și scrum pe asfalt: Accident terifiant la Dănceni, se deplasa pe contrasens – Video

CC0 / Pixabay / Military_Material / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident îngrozitor a avut loc cu puțin timp în urmă pe șoseaua Chișinău-Hâncești, în apropiere de comuna Dănceni.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Accidentul a fost provocat de iresponsabilitatea unui șofer care se deplasa pe contrasens pe șoseaua Chișinău-Hâncești, în apropiere de comuna Dăncneni, acolo unde sensurile sunt delimitate prin parapet.

Impactul a fost unul dezastruos, dat fiind că au fost necesară intervenția pompierilor, iar asfaltul era negru de fum.

La puțin timp după ce au fost postate primele imagini foto și vide pe rețelele de socializare, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a precizat pentru presă că accidentul a avut loc în jurul orei 11:45, pe șoseaua Chișinău-Hâncești.

Și anume, un vehicul de model Volkswagen Polo, condus de un conducător auto de 74 de ani, s-a ciocnit frontal cu un automobil de model Duster, la volanul căruia se afla un șofer de 50 de ani. După ciocnire, primul automobil a fost proiectat în al treilea vehicul de model Renault Megane, condus de o persoană de 54 de ani.

Șoferul care a provocat accidentul deoarece circula pe contrasens a fost preluat de ambulanță cu o factură la picior și la o vertebră.

Fluxul de știri
0