Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambuteiaje la frontieră: Iată ce puncte de trecere să eviți

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În mai multe puncte de trecere a frontierei sau format cozi din cauza numărului mare de moldoveni care pleacă în vacanță.

CHIȘINĂU, 7 aug – Sputnik. În perioada vacanțelor, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se formează cozi interminabile. Acest lucru face ca circulația în vamă să fie anevoioasă și, respectiv, timpul de așteptare să fie mai mare.

Таможенная служба - Sputnik Moldova
Schimbări importante la Vamă: Iată cum veți putea achita taxele

Astfel, astăzi, în punctul de trecere a frontierei Mirnoe, de la ora 06:00 călătorii au fost nevoiți să aștepte și câte jumătate de oră în vamă. Trafic dificil este înregistrat și în punctul de trecere comun Criva. La ora 05:10 s-a format un rând de 40 de vehicule.

La această oră se menține un flux mare de mașini la ieșirea din țară. Călătorii sunt îndemnaţi să opteze pentru traversarea frontierei care este cea mai aproape de punctele de trecere cum ar fi: Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșanî.

Fluxul de știri
0