Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Adriana Bețișor pleacă din Procuratură

© Photo : Procuratura generală a RMProcuror Adriana Betisor
Procuror Adriana Betisor - Sputnik Moldova
Abonare
Adriana Bețișor, cea care a instrumentat dosare de rezonanță în cazul furtului miliardului, pleacă din organele Procuraturii.

CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. Adriana Bețișor și-a dat demisia și din funcția de șef adjunct al Procuraturii Anticorupție. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Procuraturii Generale Maria Vieru. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la motivele acestei decizii. Potrivit surselor Sputnik Moldova, aceasta s-ar afla acum în România.

Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Politică
Din culisele demisiei Adrianei Bețișor: Detalii oferite de Procurorul General

Adriana Bețișor a deținut din decembrie 2017 funcția de șef adjunct la Procuratura Anticorupție, iar pe 2 mai 2019 a fost numită șef interimar al instituției, după demisia lui Viorel Morari.

După două luni, Bețișor și-a dat demisia din respectiva funcție, dar a rămas șef adjunct al Procuraturii Anticorupție.

Adriana Beţişor a ajuns în organele Procuraturii în iunie 2011, după ce a câștigat concursul organizat de Consiliul Superior al Procurorilor. A ajuns în vizorul opiniei publice în special după ce a instrumentat dosarul privind frauda bancară, dar și cel al fostului premier Vlad Filat. Tot ea a gestionat și un dosar pe numele președintelui Partidului „Șor”, Ilan Șor.

Fluxul de știri
0