Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon i-a scris lui Donald Trump, după atacurile armate comise în SUA

© Sputnik / Miroslav RotariCei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon
Cei mai buni 100 de absolvenți ai promoției 2019, premiați de Igor Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Igor Dodon a transmis condoleanțe poporului american în legătură cu atacurile armate comise în mai multe regiuni ale țării.   

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a transmis condoleanțe președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, în legătură că atacurile armate comise în mai multe regiuni ale țării, soldate cu zeci de morţi și răniți.

”În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, am transmis compasiunea și regretul nostru profund familiilor îndurerate, iar celor răniţi – însănătoşire grabnică”, a scris președintele țării noastre pe pagina sa oficială de Facebook.

Atac armat în California - Sputnik Moldova
Atac armat în SUA: Patru morți și mai mulți oameni răniți

Igor Dodon a mai precizat că Republica Moldova condamnă cu fermitate asemenea acte sângeroase şi este solidară cu autorităţile Statelor Unite ale Americii în lupta împotriva violenței și urii.

Amintim că la fârșitul săptămânii trecute Statele Unite ale Americii au fost zguduite de două atacuri sângeroase, care au lăsat în urmă zeci de morţi şi răniţi. Atrocităţile au avut loc în statele Texas şi Ohio. În total au fost ucise 30 de persoane, iar alte zeci au fost rănite.

Primul atac a avut loc într-un centru comercial din El Paso, Texas. Un tânăr a ucis 20 de persoane, iar alte 26 au fost rănite. A doua zi, duminică dimineaţa, a avut loc un nou atac sângeros: cel puţin nouă persoane au fost ucise într-un schimb de focuri în Dayton, Ohio.

Fluxul de știri
0